Març carregat d'esplai!

Estimadissims joves!

D'aquí poquets dies comença un nou mes, un mes de març que ve carregat de dosis d'esplai en vena i per això us informam de totes les activitats que hi ha preparades perquè prengueu nota i us pogueu organitzar el millor possible!

3 DE MARÇ : AUTOGESTIÓ VOLUNTÀRIA + ESPLAI HORABAIXA
El proper dissabte 3 de març tenim preparada una activitat molt especial i farem esplai per l'horabaixa de les 16:30h a les 19:30h al Casal de Barri. El material que heu de dur és:
  • Kimbo
  • Manta
  • Roba còmoda
  • Coixí

A més, durant el matí (de 10:00h a 13:00h) els monis de joves serem al Casal de Barri i per això us oferim l'opció que els que puguin/vulguin venguin a seguir fent l'autogestió que començarem fa unes setmanes i acabar-la. Per això necessitam que ens digueu com a màxim DIJOUS 1 MARÇ a través d'un missatge conjunt al Grup de Whatsapp qui de vosaltres vendrà per tenir la previsió i si necessitau alguna cosa específica de material.

També us recordam que a les 12:30h tendrà lloc una REUNIÓ DE FAMÍLIES molt important de cara al que queda de curs i pel campament d'estiu! Per tant , avisau als vostres familiars perquè l'ASSISTÈNCIA és MOLT IMPORTANT! A més, després ens reunirem EXCLUSIVAMENT i de forma SECRETA amb les vostres famílies per informar del CAMPAMENT D'ESTIU DE JOVES!


CAP DE SETMANA 10 A 11 DE MARÇ: ACAMPADA + MERCAT MARRATXÍ 
El cap de setmana de dia 10 a 11 de març (com vosaltres vareu decidir) partirem d'acampada a... SORPRESA!!
Aprofitant que ja som d'acampada i que som molt aventureros, el diumenge anirem a vendre al Mercat de Marratxí tots junts! Així que aquí teniu tot el que heu de saber:
  • Hora i Lloc quedada: 09:00h Casal de Barri
  • Hora i Lloc recollida: 14:00h Mercat de Marratxí  
  • Preu: 6€
  • Que heu de dur? Sac de dormir, kimbo, plat i tassó de plàstic, roba d'abric, estris de neteja, cantimplora, capelina, berenar matí i horabaixa, dinar i ROBA i ALTRES OBJECTES/TRASTOS EN BON ESTAT PER VENDRE!
Els joves que no pogueu venir a l'acampada dissabte de cap de les maneres, podeu venir a vendre el Mercat de Marratxí a partir de les 07:00h.

Per confirmar assistèmcia a l'acampada o Mercat heu d'emplenar la següent ENQUESTA fins aquest DIVENDRES 2 MARÇ -->  CLICK AQUÍ


CAP DE SETMANA 17 A 18 DE MARÇ: FIRA DE SON FERRIOL 
El cap de setmana del 17 a 18 de març tenim la Fira de Son Ferriol!
El dissabte dia 17 de Març hi ha esplai normal (10:00h a 13:00h) però a partir de les 18:00h l'esplai posarà una paradeta i els joves teniu la possibilitat de vendre coques dolces per a l'autogestió!
El diumenge dia 18 de Març durant l'esplai posarà una paradeta (08:00h a 20:30h) a on els joves vendreu el vostre merchandasin que heu fet, fareu tartazos, vendreu paperetes... A més, diumenge també heu de portar una coca (dolça o salada) per a vendre per l'autogestió de tot l'esplai!

Per això us adjuntam una ENQUESTA per anar apuntant-vos als diferents torns fins DIVENDRES 9 MARÇ. Demanam intentar equilibrar al màxim les persones a cada torn (mínim tres persones per torn) de forma de repartir el treball i podeu repetir els torns que volgueu!! A més, a les hores de diumenge matí pensau que és quan hi ha més gent passejant per la fira --> CLICK AQUÍ


CAP DE SETMANA 24 A 25 DE MARÇ: MINICOLÒNIA PASQUA
El cap de setmana del 24 a 25 de març tot l'esplai partirem junts de Minicolònia de Pasqua. Al llarg d'aquestes setmanes a la pàgina de l'esplai tendreu disponible tota la informació.


Això ha estat tot! Confiam amb vosaltres i sabem que podem tancar el segon trimestre por todo lo alto gràcies a la força i l'energia que teniu com a grup!

Pensau que tota la feina servirà per un gran objectiu. 


Una aferrada molt forta!

#peixetsnostres
#esplaihorabaixa
#acampada
#mercatmarratxí
#fira
#minicolònia







Comentaris

Entrades populars